Min nya fina hårfärg!

Min nya fina hårfärg!

Hej tjejer, och killar också för den delen om det nu är några killar som läser min blogg. Här ovanför såg ni foton på mitt hår och jag gjorde det hos Martinas Mobila Hårvård, en frisör på Vargön.

Har ni känt den känslan att ni är så trött på ert vanliga hår att ni verkligen måste göra något åt det? Så kände jag förra veckan och det var därför jag bokade en tid hos en frisör på Vargön för att göra någonting åt det. Från början var det meningen att bara klippa håret men, som ni ser så blev det mer än så. När jag väl satte mig i stolen hos denna frisör på Vargön och skulle klippa mig så fick jag idén att blondera mig. Jag har från början mörkblont hår men nu kände jag för att ljusa upp det väldigt mycket och, ja, ni ser resultatet. Jag är så himla nöjd och jag tycker verkligen att det passar mig väldigt bra. Det var verkligen att gå utanför ramarna för mig men eftersom jag inte har gjort det innan så var det som en adrenalinkick och det kändes väldigt bra. Jag tycker att om ni inte brukar gå utanför ramarna men vill testa på något nytt, att ni verkligen ska göra det. Ni ska strunta i vad andra tycker, för ni vet bäst själva vad ni ser bäst ut i och om någon säger något annat ska ni inte lyssna på dem. Men Martinas Mobila Hårvård, frisör på Vargön är riktigt bra och när jag gav förslag på en grej först så nämnde hon att det skulle bli svårt och erbjöd då mig denna blonda färg för att jag inte skulle förstöra håret. De bryr sig om sina kunder, precis som jag bryr mig om er, mina läsare. Ni får ha det bra och kom ihåg att ni alla är fina, precis som ni är!


Kommentarer är stängda.