Städfirma i Sundsvall

Städfirma i Sundsvall

Tjenixen bloggen!

Visst är det härligt när man öppnar dörren och kliver in i ett nystädat hem? Jag har under de senaste månaderna blivit väldigt bortskämd av den känslan och jag kan säga att jag ångrar inte en krona av de jag betalar till den städfirma som kommer hit och gör hemmet fint. All heder till er där ute som en gång i veckan storstädar för att hålla era bostäder i rena, jag förstår inte hur ni klarar av det och det är väldigt imponerande hur ni får ihop resten av vardagen. Jag hade väldigt gärna haft den tiden och orken att klara av det själv, men jag gav upp ganska fort. Det finns viktigare saker som jag måste prioritera och då är en städfirma perfekt för mig. Eftersom jag har ungefär en timmes enkel resa till jobbet i Sundsvall så betyder det att jag spenderar ungefär två timmar dagligen och vilket betyder det att jag är utanför hemmet i drygt tio timmar och då blir det inte så mycket tid över för matlagning, städning och fritidsintressen. Jag kommer inte prioritera bort min fritid, det är väldigt viktigt för mig att få aktivera kroppen så att mitt välmående är på topp. Matlagning är också viktigt, jag äter inte skräpmat för att hålla min kropp i trim och därför tar det oftast lite längre tid för att laga bra mat. Därför föll valet på städning, det var inte svårt att hitta en städfirma här i Sundsvall till ett rimligt pris. Så en gång i veckan får jag städning och jag har inte någon gång under dessa månaderna behövt städa. Nu måste jag skynda mig från jobbet så att jag hinner till gymmet innan mitt pass börjar, idag blir det ett riktigt svettigt paus som kommer ge benen en härlig träningsvärk. Ha det gott!


Kommentarer är stängda.