Att tänka på vid val av bröllopsfotograf

Att tänka på vid val av bröllopsfotograf

Morsning korsning alla läsare! Nu ett intressant ämne som jag tänkte prata med er om. Sommaren är en tid då för tillställningar och inte minst bröllop, många bröllop inträffar på sommaren och det kan jag verkligen förstå. Men nu är den tiden över och för att på något sätt återuppleva sin speciella dag så får man kolla på bilderna från som bröllopsfotografen tog. Där har vi också dagens ämne, nämligen bröllopsfotograf. Jag vill lyfta fram lite hur man ska tänka när man väljer bröllopsfotograf, för det är inte bara att ringa första bästa. Till sitt bröllop vill man ha en erfaren fotograf som vet vikten av de bilder som ska tas. Jag föreslår att man alltid kollar igenom potentiella fotografers tidigare bilder för att se om det finns något som faller i smaken. Därefter tycker jag det är väldigt viktigt att man går igenom med fotografen vad det är man förväntar sig och vilken typ av bilder man vill ha, för som sagt det här är en väldigt viktig dag som man gärna vill kunna blicka tillbaka på i framtiden. Att hitta en fotograf som kan fånga rätt ögonblick utan att man som bröllopspar behöver posera hela tiden, det skulle jag säga är det bästa. Jag vill lyfta fram en firma med en bröllopsfotograf som var på plats när min syster i Helsingborg gifte sig. Företaget jag pratar om är Film o Foto och jag tycker definitivt att det kan vara något att ha i åtanke om man är på jakt efter en bröllopsfotograf i Helsingborg. Vad man vill ha för bilder varierar naturligtvis mellan personer, men det kan åtminstone vara värt att kolla in tidigare bilder för att se om det kan vara något som faller en i smaken. Det var allt för denna gången, nu får ni ha en bra dag!  


Kommentarer är stängda.