Yoga är en lugnande aktivering

Yoga är en lugnande aktivering

God morgon på er! Det gläder mig att ni nu är så många som läser mina inlägg, ni gör att jag blir mer motiverad till att skriva fler inlägg. Denna fina dag tänkte jag skriva ett inlägg om yoga i Helsingborg, jag har nämligen börjat gå på yoga och jag tycker verkligen det är något alla borde testa.

Under hela mitt vuxna liv har jag varit väldigt svag för stress, så fort jag har blivit lite stressad har hela min vardag påverkats. Det har verkligen varit jobbigt att påverkas så pass mycket av stress, eftersom stress är något ganska vanligt i mitt liv. Tidigare har jag inte vetat hur jag ska hantera stressen, vilket bara har gjort det hela värre. För några veckor sedan följde jag med min kompis på yoga i Helsingborg, det var något jag egentligen inte kände att jag hade tid med men jag såg det som ett bra tillfälle för att kunna slappna av och tänka på något annat. När jag har läst om yoga och andras upplevelser har jag fått känslan av att det är ett bra sätt att hantera stress, yoga är en lugn aktivering som bidrar till både lugn och även mer aktivitet i vardagen. Tidigare har jag inte tränat och rört på mig lika mycket som jag kanske borde, nu när jag har börjat gå på yoga får jag i alla fall lite av den aktiveringen jag behöver. När jag går på yoga har jag lärt mig att bara vara i stunden och fokusera på yogan, att lämna alla tankar, känslor och stress utanför är något jag verkligen har lärt mig. Det gör att jag under och efter min yoga i Helsingborg känner mig väldigt tillfreds och lugn. Yogan har blivit en lugnande aktivitet för mig. Därför ville jag skriva det här inlägget och dela med mig om det till er, så att någon av er kanske får upp ögonen för yoga och själv kan använda det som en lugnande aktivitet. 


Kommentarer är stängda.